Gezelligheid heerst - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Esther Jong - WaarBenJij.nu Gezelligheid heerst - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Esther Jong - WaarBenJij.nu

Gezelligheid heerst

Door: Es

Blijf op de hoogte en volg Esther

27 Juni 2006 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Lieve iedereen,

Het is hier leuheuk!! Afgezien van het vroege opstaan en het eentoninge werk het ik het super naar mn zin. Eergister hebben AJ en Leslie (stelletje hier op Camp) een cursus salsadansen gegeven, aan diegenen die willen. Was echt heel erg leuk om te doen, ik heb de latinmoves al wel te pakken:) Waarschijnlijk gaan ze het twee keer in de week doen, dus ik kom al hip-shakend thuis denk ik!! Gisteren zijn we op stap geweest, alhoewel.. naar een poolhal. Heel licht, geen muziek (wel jukebox, how american) 15 pooltafels en wat locals aan de bar.. the place to be zou je zeggen. We zijn met heel veel gegaan, dus we hebben er wel wat van gemaakt! Wel fijn dat je af en toe weer even onder de mensen komt, want je kunt niet zomaar even weg van het Camp. En de sfeer is dan ook anders dan in de lounge, veel losser. De mensen die niet als DD waren gestrikt (onze bob) gingen helemaal waisted, vooral de engelsen natuurlijk. Ik zat heerlijk aan mn diet-pepsi, aangezien deze kleine meid nog geen booze mag hier in the states:) Maar gelukkig toch leuke avond gehad! Vanavond gaan er weer een hoop op stap, dan naar de echte bar, maar dan moet je 21 zijn... ik blijf wel lekker filmpje kijken ofzo, je moet wat!

De afgelopen dagen waren niet echt denderend, veel rainy days gehad, wind en koud! Nu schijnt de zon, ik hoop dat het zo blijft. Ze zeggen wel dat het even een periode is van veel stormen, en dat daarna de lucht openbreekt en het zonnig en warm blijft. We hopen erop! Ik heb het wel gezien met dit weer. Vooral in je vrije uurtjes is het zo lekker als je even buiten kunt zitten, beetje zonnen nog. Want in die 2 uur vrij kun je niet echt veel behalve slapen, lezen en kletsen met de rest. Dat is af en toe wel jammer, dat je niet gewoon hier even weg kunt als je dat wilt! Zowieso kom je hier nergens zonder auto, maar alles is ook nog best een stuk rijden. Maar anders verzinnen we wel wat anders leuks om te doen!

Ik heb al aardig wat fotos, maar je kunt ze op deze computers hier niet uploaden, omdat het een hele oude windows is waar alleen maar internet op zit.. Maar ik ga het wel proberen, kunnen jullie ook eens zien met wie ik hier optrek!

Loads of love, Es

• 27 Juni 2006 - 15:58

Ailin:

heej meis! wat leuk dat je zo vaak een verhaaltje schrijft hier, ik krijg echt een goed beeld van hoe je t daar hebt! gelukkig maar dat je t zo naar je zin hebt! hier is t met t weer niet veel beter dan bij jou..hoop dat dat snel ook wat beter wordt! alhoewel..met al die tentamens is slecht weer misschien wel beter om te leren..veel plezier daar! kusje!

• 27 Juni 2006 - 21:08

Heit:

Wat ben je toch een voorbeeldige dochter.... Way to go, girl, keep up the good spirit! Hoop ook dat het weer wat bijtrekt.
    L.o.L. Daddy

• 28 Juni 2006 - 23:44

Karlijn:

Gelukkig heb je het zo leuk!! Ik ga over 4 nachtjes al weg...
    Dikke kus