Fotos! - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Esther Jong - WaarBenJij.nu Fotos! - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Esther Jong - WaarBenJij.nu

Fotos!

Door: Es

Blijf op de hoogte en volg Esther

09 Juli 2006 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Even een kort berichtje, maar de eerste foto`s staan online! De rest volgt nog snel, staat al wel op de mail. Anouks vader heeft namelijk een site, en anouk mailt haar fotos naar hem, waarna hij ze weer op de site zet! Het zijn dus alleen fotos van anouk`s camera, ik zal snel proberen AJ`s laptop te scoren en de mijne ook online te zetten op een of andere manier. Maar dit is het voor nu, ik ga mn best doen voor de rest!

De site is: http://leptop.davinz.nl

Love,
Es

• 09 Juli 2006 - 17:14

Meloezie:

Leuk man die foto's!!! Ik ben benieuwd naar jouw foto's!!!
    Liefs Marloes

• 10 Juli 2006 - 12:29

James Jackson:

Hi Ester , looks like you are having a good time , we love the photos , take care and give us your email address and i will send you some photos of the kids , love james , susanne , alexander , amanda and baby johannes

• 11 Juli 2006 - 19:16

Heit:

Heerlijk, al die foto's. Wacht nog op die van jou, maar zo krijgen we hier wel een aardig beeld. XX Heit