B-day
Door: Es
Blijf op de hoogte en volg Esther
16 Juli 2006 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Ik hou jullie op de hoogte, moet nu gaan!
LIefs
16 Juli 2006 - 07:51
Ailin:
Gefeliciteerd meissie!! Veel plezier vandaag en nog veeeeele jaren! kusjee -
16 Juli 2006 - 13:20
Nouk:
Gelukkig bestond de reddende engel en heeft hij ons meegenomen naar zijn 'hemel' The Rack-M-Up!;) Nou we hebben uiteindelijk toch nog een leuke tijd BUITEN het kamp gehad he?! Ik vond het super gezellig:D Fijn dat je je nog wel zo jarig hebt gevoeld:) Je hebt lekker ook nog een stuk van onze birthdaycake over, dat wordt genieten;);)
Dikke kus. -
16 Juli 2006 - 13:27
Esther:
Nou, zoals je al bij anouk`s reactie kon lezen: We konden weg! Onze engel AJ heeft een auto weten te regelen en the dutch girls + adele en catrina meegenomen naar de poolhal! Was voor wat het was erg gezellig, beetje gepoold tussen de locals, gepaard met een smirnoffje. Heerlijk, mocht wel op mn verjaardag!! Het haalt het niet bij Grunn, maar alles beter dan niks. We zaten net aan mijn mierzoete birthday cake toen we het goede nieuws hoorde. Toen in 5 minuten van modus chill (joggingbroek, flipflops, trui) naar modus uitgaan geswitcht, nog nooit zo snel gedaan! Maar het was super, veel gelachen en gezelligheid! Toch nog een leuke afsluiter:) Tot het volgende berichtje!! Love -
20 Juli 2006 - 12:34
Vanuit Italie:):
Heej lieve es!
even een berichtje van je familie vanuit verona! leuk even je mail te lezen en gelukkig maar dat je toch nog weg kon! :)
we zitten hier midden in een hittegolf! elke dag wel 35 graden dus internetten met airco is een welkome afwisseling!
heel veel liefs van ons allemaal!
dikke kus!
mem, heit en loesje! (K)