Aquaboggan
Door: Es
Blijf op de hoogte en volg Esther
02 Augustus 2006 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Het einde van camp komt in zicht en het geeft wel een raar gevoel. Aan de ene kant heb ik heel erg veel zin om naar NY en Maimi te gaan, lekker reizen, doen wat je zelfs wilt en niet dat rotwerk meer! Maar het hele camplife en de mensen om je heen zo zijn normaal voor me geworden, dat het straks wel heel raar wordt als die niet meer om me heen zijn! Het is wat dat betreft een hele intense tijd die je hier samen meemaakt, en waarschijnlijk zie ik het overgrote deel nooit meer van mij leven. Wel zijn er nu allemaal leuke dingen op camp, zoals de counselors musical, de kinderen hebben extra optredens en dat soort dingen. Ik ga gewoon optimaal genieten van mn laatste (10!!) dagen hier, en daarna weer snel naar huis, naar jullie! Ik kom de 21ste thuis, kom rond 14.30 aan op schiphol. Die donderdag is er feestje in Groningen, zegt het voort:)
Ik heb het ook al in mn andere berichtje staan, maar er zijn weer nieuwe foto`s online. Ga even naar www.photobucket.com, zoek op Anouk_Leppink en open het album America. Door even naar de bestandsnaam te kijken kun je zien hoe de mensen heten op de foto. Is wel zo leuk:)
Tot het volgende berichtje en heel veel love vanuit TLC!!!
03 Augustus 2006 - 20:23
Eva:
Hey es! nog even heel veel succes met de laatste lootjes! and have a great time in NY and Miami!!
Tot snel weer! Dikke kus -
03 Augustus 2006 - 23:59
Annemieke:
Hey meis... wauw wat gaat de tijd toch snel!!! Nog 6 dagen en dan ga ik eindelijk ook op vakantie!!! Heerlijkheid heerst!!! We gaan snel afspreken wanneer je weer in town bent!!! Mis je en heb je een hoop te vertellen!!! Liefs en een dikke kus mieke -
05 Augustus 2006 - 12:28
Mnon:
hey es! wat gaat dat snel zeg!! ik ben intussen ook ff op vakantie geweest,wat gereisd door belgie, maar ben eerder weg gegaan want het geld was op... teveel geshopt ja..
tot gauw!
kussie