New York State of Mind & Bienvenido a Miami!! - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Esther Jong - WaarBenJij.nu New York State of Mind & Bienvenido a Miami!! - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Esther Jong - WaarBenJij.nu

New York State of Mind & Bienvenido a Miami!!

Door: Es

Blijf op de hoogte en volg Esther

18 Augustus 2006 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Nou, zit ze dan in een internet cafeetje in South Beach Miami! Het is allemaal heel snel gegaan sinds we van het camp vertrokken. Na een best emotioneel afscheid van iedereen en van TLC itself, zijn we in Boston gedropt. Zelfs nog even Boston ingeweest, al was het maar 1,5 uur, maar toch even de sfeer geproefd. Toen met de bus 4 uur cruisen naar New York, New York! Met de bus reden we in het donker door Harlem, en richting Downtown New York. Was heel bizar te zien, raar om te beseffen ook dat je nu gewoon in New York bent! Maar het was echt super, hebben en taxi gepakt naar hostel, moesten alleen wel naar een andere omdat ons hostel niet meer besotnd. Gelukkig is alles goedgekomen. Hebben de eerste dag het Empire State Building gezien, en voor de rest als een echte New Yorkse de straten afgestruind, beetje geshopt enzo, was echt heerlijk. Zo proef je toch echt de sfeer van de stad, is toch leuker dan in een paar uur alles zien door de ramen van een bus. S`avonds naar Times Square, en echt een cultuurshock hoor! Gewoon zo onhollands, maar werderom super:) Daarna hebben we op Broadway Chicago gezien, hele goede musical! De dag erna zijn we naar ChinaTown geweest, Wall Street, Ground Zero(heel indrukwekkend trouwens) en weer veel gelopen en beetje geshopt. Waren een leuke maar veel te korte 2 dagen. Dus voor de geinteresserden: Ik ga graag nog een keer:)

Nu in Maimi dus, echt heerlijk vakantie hier. Lijkt erg op Salou, Llorett een beetje maar dat vinden we niet erg. We zijn al naar de Everglades geweest, met zo`n airboat GEEN alligators gespot maar toch: we zijn we wel geweest! Verder vermaken wij ons met strandbakken, winkelen, mensen van camp ontmoeten (want er zitten er veel!) dus hartstikke gezellig. Wel beetje jammer dat je nergens uit kan als je dat wil met je 19 jaartjes, schiet niet op! Zijn wel een hele foute bar ingeweest, waar ik eerlijk zei dat ik 19 was en toen zo naar binnen mocht. Eerlijkheid duurt toch het langst memmy! Morgen gaan we naar the Keys, en dan zondagochtend om 7uur mete het vliegtuig weer naar NYC, dan om 7 uur savonds naar London, en dan de volgende dag om 12 uur smiddags naar Adam. Anderhalve dag vliegtuigen dus, zal leuk worden:) Heb me in ider geval ontzettend vermaakt hier, kan het echt iedereen aanraden! Moet nu gaan, want mn tijd is bijna om, maar heb echt superveel zin om naar huis te gaan en jullie allemaal weer te zien!

Drie hele dikke kussen vanuit Miami Beach!!!

• 18 Augustus 2006 - 22:06

Lou:

Hola chica guapa, kan niet wachten tot je weer thuis bent! We hebben echt zo veel bij te kletsen! Daar gaan we echt een week de tijd voor nemen, haha! Tot heel snel lieverd! Kus